Verzenden & retouren

Terug & uitwisseling
Niet helemaal tevreden met uw aankoop? We willen het goed te maken. Dat is de reden waarom resultaten en uitwisselingen zijn gemakkelijk of je merchandise terug te keren of naar een winkel die zich fysiek.
Final Sale items kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
U kunt het product terug te keren om welke reden dan ook binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum om een ​​volledige merchandise terugbetaling ontvangen via uw oorspronkelijke vorm van betaling (inclusief PayPal).
Merchandise moeten worden teruggestuurd en kreeg ongedragen, in de originele verpakking, met de originele verzendkosten factuur.
Voltooiing van de Terugkeer & Exchange Form op de factuur en het met het item voor terugkeer.
Objecten die in elke Rewards certificaten of aanbieding codes kan resulteren in een aangepast bedrag van de teruggave. Certificaten en aanbiedingen zullen niet worden heruitgegeven of opnieuw gecrediteerd voor het rendement.
Houdt u rekening met 7-10 werkdagen om uw rendement te verwerken en te crediteren je oorspronkelijke vorm van betaling. Een $ 8,50 verzendkosten in rekening gebracht zal worden afgetrokken van uw teruggave.
Let op: Als u betaalt met een Rewards Visa® credit card, keert terug naar ons zijn gratis! Geen verzendkosten in rekening gebracht zal worden afgetrokken van uw teruggave.
uitzonderingen:
Als u dit item ontvangen als een geschenk, dan kunt u er rekening mee dat een restitutie alleen zal worden bijgeschreven op de kaart die werd gebruikt om de aankoop te doen.
Retourneren gemaakt na 60 dagen een factuur zal worden aangeboden een eGift Card gelijk aan een volledige terugbetaling merchandise, het maakt niet uit wat uw oorspronkelijke vorm van inschrijving.
Retourneren gemaakt zonder factuur zal een eGift Card gelijk aan de huidige verkoopprijs van de goederen worden aangeboden.
Sorry, maar items gekocht bij winkels kunnen niet worden teruggestuurd naar .com.
Vragen over hoe u uw goederen terug te sturen? Zie hieronder "Hoe je je Return of Exchange schip".
Uitwisselingen ons
Wij bieden gratis uitwisselingen elke dag. Hier is hoe het werkt:
Uitwisselingen worden verwerkt als een terugkeer en heruitgegeven als een nieuwe bestelling. Je krijgt een krediet voor de objecten die je terug te versturen en een afzonderlijke vergoeding voor de uitwisseling bestelling geplaatst.
Gebruik gewoon de retouretiket in uw pakket om uw vervangende artikel te vermelden en stuur uw bestelling terug naar ons. Wij zullen uw oude product (en) uit te wisselen en stuur uw nieuwe product (en) naar u terug! Je zal niet in rekening worden gebracht voor de retourzending noch betaalt u een verzendkosten voor de nieuwe bestelling.
Notitie:
Ruilen binnen 60 dagen zal krediet voor enig verschil verschuldigd is in de oorspronkelijke vorm van betaling.
Uitwisselingen na 60 dagen een merchandise krediet voor enig verschil verschuldigde zullen worden uitgegeven.
U kunt items die u ontvangen als een geschenk uit te wisselen, met enig overgebleven fondsen die worden uitgegeven aan u in de vorm van een eGift Card.
Als je met PayPal hebt betaald, moet de uitwisseling worden gedaan in de winkel, indien mogelijk. shoephoria! vertegenwoordigers centrum zijn niet bevoegd om in te loggen op uw PayPal-account naar een nieuwe aankoop te doen voor je. Beloningen certificaten en aanbiedingen kunnen worden heruitgegeven wanneer u een uitwisseling binnen 60 dagen te maken.
Hoe u uw Return of Exchange Schip
Er zijn twee manieren om uw goederen te verzenden terug naar ons:
1) Gebruik pre-paid FedEx service:
Sorry, maar de FedEx retouretiket kan niet worden gebruikt voor zendingen buiten de Verenigde Staten
Gebruik de FedEx retouretiket ingesloten in het .com doos. Een terugkeer verzendkosten van $ 8,50 zal worden toegepast voor het gebruik van de pre-paid label.
Verpak uw items, en drop off het pakket op een FedEx Authorized ShipCenter of FedEx Office.
Sorry, maar de FedEx retouretiket kan niet worden gebruikt voor zendingen buiten de Verenigde Staten
2) Gebruik uw favoriete koerier:
Je zal niet in rekening worden gebracht de $ 8,50 retourkosten als je postzegels kopen op elk postkantoor of pakketverzending locatie die u kiest, en sturen het pakket naar ons op:
ATTN: Returns Processing
4314 East 5th Avenue
Columbus, Ohio 43219
Terugkeer & Uitwisseling bij een winkel
Ruilen of retourneren uw ongedragen merchandise bij een winkel voor onmiddellijke krediet, of u uw originele aankoop heeft gedaan in een winkel of op .com.
Geruild of geretourneerd product moet ongedragen zijn.
Breng uw kassabon of factuur, oorspronkelijke vorm van betaling, en de originele verpakking van een product.
Aankopen geruild of geretourneerd binnen 60 dagen krediet in de oorspronkelijke vorm van betaling (inclusief PayPal).
Aankopen geruild of geretourneerd na 60 dagen een merchandise krediet alleen zullen worden uitgegeven.
Als u een geschenk dat je gekregen hebt terug te keren, wordt u een merchandise krediet alleen uitgegeven.
Aankopen geretourneerd zonder een ontvangstbewijs of factuur zal een merchandise krediet gelijk aan de huidige verkoopprijs van het product worden uitgegeven.
Als u een aankoop gedaan met enige Rewards certificaten of aanbiedingen zijn terugkeer, zult u worden terugbetaald alleen de uiteindelijke aankoopprijs. Certificaten en aanbiedingen zullen niet worden heruitgegeven of teruggestort, met uitzondering van de uitwisseling binnen 60 dagen na aankoop. merchandise krediet zal worden afgegeven voor een eventuele controle aankopen binnen 7 dagen na aankoopdatum. kan het aantal aangiften toegestaan ​​zonder een geldige ontvangst te beperken. Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort, militaire ID, of staat uitgegeven foto ID-kaart) is vereist voor alle rendementen zonder geldige ontvangstbewijs.
Als u een combinatie van PayPal en gift card gebruikt om uw aankoop te doen, zal uw volledige aankoopbedrag teruggestort op een gift card. Uitwisselingen moeten worden gedaan in de winkel, indien mogelijk, als shoephoria! vertegenwoordigers zijn niet bevoegd om in te loggen op uw PayPal-account naar een nieuwe aankoop te doen voor je.
International Terug & uitwisseling
Het is makkelijk! Volg de stappen voor de binnenlandse rendement en uitwisselingen. Echter, pre-paid FedEx terugkeer labels kunnen niet worden buiten de Verenigde Staten gebruikt Gebruik de transporteur van uw keuze en stuur het pakket aan ons